Parelhoenfilet

Parelhoenfilet met fine-champagnesaus, gevuld appeltje en truffelgratin

Ingrediënten:

  • 4 parelhoenfilets
  • Peper en zout
  • Boter
  • 600 g Truffelgratin (kant-en-klaar)
  • 250 ml fine-champagnesaus (kant-en-klaar)
  • 4 gestoofde appeltjes (kant-en-klaar)
  • 200 g veenbessencompote

 

Zo maak je het:

  • Breng de parelhoenfilets aan beide kanten goed op smaak met peper en zout. Smelt een flinke klont boter in de pan en bak de filets aan beide kanten mooi goudbruin.
  • Zet de truffelgratin in de oven.
  • Verwarm de saus op een zacht vuur.
  • Verwarm de appeltjes in de oven.
  • Verwarm de veenbessencompote in een pannetje.
  • Snij de filets in plakken en schik ze op de borden.
  • Lepel de saus erover.
  • Vul de appeltjes op met de veenbessencompote en zet ze erbij.
  • Serveer met de gratin.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *