Naar de inhoud springen
Aardbeienmousse met muntschuim
Ingrediënten voor 4 personen:
250 g aardbeien
300 g vetarme mascarpone
50 g tagatesse
2 eiwitten, stijf geklopt
Voor de muntschuim:
1 eierdooier
3 el witte wijn
1 tl tagatesse
4 blaadjes munt
Werkwijze:
Pureer de aardbeien.
Roer de mascarpone los en meng met de geplette aardbeien en de tagatesse.
Spatel er voorzichtig het eiwit onder en doe het mengsel in kleine potjes.
Laat opstijven in de koelkast.
Klop de eierdooier au bain-marie met de witte wijn en tagatesse tot een stevig schuim en breng op smaak met gehakte munt.
Serveer de de aardbeienmousse met een schepje muntschuim.
Verder lezen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Ok