Parelhoenfilet met fine-champagnesaus, gevuld appeltje en truffelgratin
Ingrediënten:
- 4 parelhoenfilets
- Peper en zout
- Boter
- 600 g Truffelgratin (kant-en-klaar)
- 250 ml fine-champagnesaus (kant-en-klaar)
- 4 gestoofde appeltjes (kant-en-klaar)
- 200 g veenbessencompote
Zo maak je het:
- Breng de parelhoenfilets aan beide kanten goed op smaak met peper en zout. Smelt een flinke klont boter in de pan en bak de filets aan beide kanten mooi goudbruin.
- Zet de truffelgratin in de oven.
- Verwarm de saus op een zacht vuur.
- Verwarm de appeltjes in de oven.
- Verwarm de veenbessencompote in een pannetje.
- Snij de filets in plakken en schik ze op de borden.
- Lepel de saus erover.
- Vul de appeltjes op met de veenbessencompote en zet ze erbij.
- Serveer met de gratin.