Naar de inhoud springen
Slaatje met foie gras en gerookte eend
Ingrediënten voor 4 personen:
100 g rucola
2 stronkjes grondwitloof
1 appel
4 ronde toastjes
20 g foie gras
een potje uienconfituur
8 sneetjes gerookte eendenborst
een handvol noten ( pecan of walnoot)
olijfolie
peper
balsamicoazijn
Zo maak je het:
Verdeel de rucola over vier borden.
Snij het witloof in reepjes en de appel in blokjes.
Beleg de toastjes met plakjes foie gras en uienconfituur.
Leg de toastjes op de rucola.
Bestrooi met witloof en appel.
Leg hierop enkele sneetjes gerookte eendenborst.
Werk af met grofgesneden noten, olijfolie, peper en balsamicoazijn.
Verder lezen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Ok