Penne met lentegroenten en ham

Penne met lentegroenten en ham

Ingrediënten voor 1 persoon:

  • 90 g penne
  • 75 g sluimererwten
  • 5 groene asperges
  • 75 tuinbonen, gedopt, geblancheerd
  • 1 el olijfolie
  • 2 lente-uitjes
  • peper
  • zout
  • cayennepeper
  • 1 el kervel, gehakt
  • 75 g ham, in reepjes gesneden
  • 1 el geraspte kaas

 

Werkwijze:

  1. Kook de pasta beetgaar.
  2. Blancheer de sluimererwten, asperges en tuinbonen.
  3. Laat uitlekken.
  4. Bak de groenten en de lente-uitjes kort in de olijfolie.
  5. Breng op smaak met peper, zout, cayennepeper.
  6. Roer er de kervel en de ham onder en laat even mee warmen.
  7. Schep onder de pasta en garneer met blaadjes kervel en geraspte kaas.

Smakelijk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *